• Ce este mezoterapia?

Mezoterapia reprezinta o metoda de tratament, prin care se injecteaza cantitati minime de medicament, exact la locul de actiune.

Este eficienta in rejuvenarea-revitalizarea faciala, unde are rezultate spectaculoase prin folosirea acidului hialuronic in combinatie cu vitamine si alte molecule biologic active, in eliminarea grasimii localizate (barbie dubla, pungi sub ochi, adipozitate abdominala), in ameliorarea celulitei, in tratamentul caderii parului atat la femei, cat si la barbati.

  •  Cat timp dureaza rezultatele? 

Rezultatele mezoterapiei variaza in functie de stilul de viata, o dieta sanatoasa si de activitatea fizica zilnica a fiecaruia. Avand in vedere ca mezoterapia este un proces care actioneaza fiziologic, medicii recomanda o schimbare a stilului de viata  care sa duca la durabilitatea rezultatului .

In cele mai multe indicatii se pot efectua sedinte de intretinere.

  • De cate tratamente am nevoie?

In functie de anumite circumstante si de conditia zonei ce trebuie tratata se va stabili numarul sedintelor necesare recuperarii. De exemplu, pentru reducerea celulitei, in comparatie cu reducerea grasimii este necesar un numar mai mare de sedinte.

Numarul si frecventa tratamentelor necesare poate fi identificat in urma unei consultatii. In general, sedintele se efectueaza saptamanal, in serii de 4-6 sau 10-12, in functie de scop.

  • Ce pasi preliminari sunt necesari?

Inaintea programarii pentru tratament este necesara studierea istoricului medical si efectuarea unei examinari. In urma consultatiei medicul va va recomanda tratamentul specific.

Programati-va la consultatie si descoperiti ce beneficii va poate aduce dumneavoastra aceasta procedura!

CategoryDermatologie

For emergency cases        1-800-700-6200