• Ce este microdermabraziunea?

MDA este un tratament exfoliant nechirurgical indicat in acele nefericite conditii precum acneea, pielea rugoasa, porii deschisi, pielea fotoimbatranita si petele de varsta. MDA accelereaza reinnoirea celulara, conferind un aspect de piele tanara fara riscurile, efectele secundare sau necesitatea perioadei de recuperare postprocedura, ale metodelor mai agresive. Dureaza aproximativ 20 de minute si este nedureroasa. MDA poate fi folosita si mai agresiv pentru obtinerea unor rezultate mai dramatice, dar nu inlocuieste peelingul, tratamentele chirurgicale sau cu laser.

  •   De cate tratamente am nevoie?

Pentru a obtine efecte maxime sunt necesare cateva sedinte (in medie 6), spatiate de obicei de una pana la doua saptamani. In cursul tratamentului veti experimenta o imbunatatire progresiva a aspectului si texturii pielii dumneavoastra, direct proportionala cu numarul sedintelor efectuate.

  •   Cum va arata pielea mea dupa tratament?

MDA lasa pielea fina si catifelata, mult mai permeabila pentru cremele aplicate ulterior. Ca urmare a cresterii fluxului sanguin al pielii, va aparea o inrosire temporara (20-30 minute) dovada a actiunii tratamentului.

Programati-va la consultatie si descoperiti ce beneficii va poate aduce dumneavoastra aceasta procedura!

 

CategoryDermatologie

For emergency cases        1-800-700-6200