Dermapen pentru revitalizare, cicatrici, vergeturi

Ce este Dermapen?

Tratamentul cu microace Dermapen – *microneedeling* constă în perforarea rapidă a pielii într-un mod controlat și precis, cu ajutorul unui *creion* medical ce prezintă un capăt de unică folosință cu douăsprezece microace dispuse în formă de cerc. Când dispozitivul este conectat la sursa de energie, aceste ace oscilează foarte rapid și pătrund în piele la o adâncime și cu o frecvență care pot fi setate în funcție de scopul urmărit și zona care trebuie tratată. Tratamentul se poate realiza cu, sau fără anestezie locală.

Cum acționează Dermapen?

Acele crează microtraumatisme care induc apariția unei minime inflamații. În faza de vindecare sunt stimulate toate procesele metabolice, inclusiv producerea de acid hialuronic și fibre de colagen. Această inflamație crește cu până la 80% permeabilitatea pentru nutrienții aplicați pe piele, permițând livrarea acestora în derm pentru a hrăni fibroblastele și celulele din stratul bazal. Absorbția accelerată a ingredientelor active în piele determină stimularea reparării și rezultate mai rapide de resurfacing.

Microneedeling-ul cu Dermapen induce corectarea cicatricilor și refacerea matricei de colagen, similar tratamentului cu laser fractional, dar fără efectele secundare, (mai ales riscul de hiper sau hipopigmentare) și perioda de recuperare destul de lungă ale acestuia . De asemenea, este superior ca eficientă microdermabraziunii și majorității peelingurilor chimice superficiale.

Spre deosebire de dermarolerele tradiționale, Dermapen provoacă mai puține traume și are impact minim asupra epidermului, reducând durerea și disconfortul, tratamentul fiind astfel mai sigur și mai eficient. Acele de unică folosință elimina riscurile de contaminare, în timp ce adâncimea ajustabilă permite realizarea unui tratament personalizat în funcție de nevoi. Dermapen poate fi folosit și în zone delicate și greu accesibile precum conturul ochilor, buzelor și pe nas.

La Prosana Medical Center utilizăm această procedură pentru următoare INDICAȚII:

Este eficient în reducerea liniilor fine și a ridurilor, vergeturilor, cicatricelor chirurgicale și acneei.

  • revitalizarea/restructurarea pielii;
  • riduri și linii fine, ridurile din jurul gurii;
  • cicatrici postacnee și nu numai;
  • discromii;
  • rozacee;
  • vergeturi;
  • vitiligo;
  • alopecie.

Programați-vă la consultație și descoperiți ce beneficii vă poate aduce dumneavoastră această procedură!