Meritati sa va simtiti bine in pielea dumneavoastra, iar noi putem face posibil acest lucru!

La Prosana Medical Center isi desfasoara activitatea dr. Luminita Cristurean, medic primar dermatolog si venerolog cu o importanta experienta in domeniu, membru al Societatii Romane de Dermatologie si Academiei Europene de Dermatologie, cu competenta in Homeopatie, cursuri si training-uri in Medicina Estetica (peeling, botox, injectii cu acid hialuronic, mezoterapie).

Diagnosticam si tratam afectiunile pielii, parului, unghiilor si mucoaselor, precum si bolile cu transmitere sexuala, cu intelegere, delicatete si asigurand o confidentialitate absoluta.

Oferim o gama larga de servicii dermatologice pentru toate categoriile de varsta si toate tipurile de piele, pentru femei si barbati, folosind echipamente moderne si proceduri adaptate fiecarui pacient, astfel incat recastigarea sanatatii sa fie cat mai completa.   

Pentru ca stim ce important este sa aratati bine, stabilim cele mai potrivite tipuri de ingrijire si produse dermatocosmetice necesare, acordand atentie problemei si scopului dumneavoastra.

Efectuam: peelinguri chimice (revitalizare, acnee, pete), mezoterapie (alopecie, grasime localizata, revitalizare), injectari cu toxina botulinica (riduri si transpiratie excesiva), injectari PRP (revitalizare), “umpleri” cu acid hialuronic (riduri, buze), scleroterapie (varice, venectazii), microdermabraziune (acnee, revitalizare) si combinatii ale acestora adaptate fiecarui caz, pentru obtinerea satisfactiei si beneficiului maxim al demersului dumneavoastra pentru recastigarea frumusetii.