Umplere riduri și volumizare buze cu acid hialuronic

“Ce sunt fillerele cosmetice?”

Sunt soluții nechirurgicale pentru netezirea ridurilor, pentru restabilirea volumului și turgescentei pielii, pentru remodelarea buzelor și umplerea cicatricilor postacnee. Există și produse destinate îmbunătățirii hidratarii și luminozității pielii.

Acidul hialuronic este cel mai utilizat în prezent. Acesta este un gel vascoelastic reticulat, steril, de origine non-animală, destinat injectării în derm. Se gãsește în mod natural în piele, funcția sa fiind de a reține apã, dând un aspect plin, turgescent. Dacã vã gândiți la molecula de acidul hialuronic ca la o piesă de lego, diferite tipuri fillere sunt combinații diferite de lego, reticulate împreunã pentru a forma structuri de dimensiuni diferite, care conferă volum și rezistență la locul injectării. Sunt folosite pentru umplerea ridurilor și liniilor fine, corectarea ovalului fetei și/sau volumizarea buzelor.  Gândiți-vã la ele sub formã de substanșe injectate sub piele, pentru a ridica fisurile de tencuialã de suprafașã într-un perete. Pe mãsurã ce îmbãtrânim, pielea noastrã nu este la fel de suplã sau de groasã ca atunci, iar reabsorbșia osoasã duce la pierderea volumului. Existã multe tipuri de materiale de umpluturã care se clasificã în general în trei clasificãri: cele pentru linii foarte fine, cele pentru linii mai mari și pliuri și cele pentru creșterea volumului.

Există foarte multe “substanțe de umplere” care se clasificã în general în trei grupe: cele pentru linii foarte fine, cele pentru riduri mai mari /pliuri și cele pentru creșterea volumului. Unii agenți de umplere sunt specifici, fiind destinați corecției anumitor, zone în timp ce alții sunt folosiți în orice regiune ce prezintă pierdere de volum.

În mod obișnuit, umpluturile pe care le folosim la Retief Skin Center includ Juvederm Ultra XC, Juvederm Ultra Plus XC și Voluma XC. Existã agenși de umplere cu acid hialuronic mai recent, care au o afinitate mai scãzutã pentru apã, care nu induc atâta lift și creeazã o umplere mai subtilã. Acestea includ Volbella și Vollure. Acidul de umplere din acidul hialuronic poate fi îndepãrtat dacã nu sunteși mulșumit de rezultate sau dacã creeazã bulgãri nedorite.

Pentru linii și fațete mai mari (sau pliuri că nasolabialul), existã mai multe materiale de umplere cu acid hialuronic care pot fi utilizate. Juvderm Ultra XC este un tratament de bazã pentru pliurile nasolabiale, linii de marionete și pentru îmbunãtãșirea buzelor. Restless Defyne este, de asemenea, utilizat pentru aceste zone. Noi pe piașã este Vollure, care este similar cu Juvederm Ultra și Restylene Defyne în mãrimea particulelor de acid hialuronic, dar nu creeazã la fel de mult umflare la locul de injectare, care este mare pentru clienșii care nu doresc un plin uite. Aceste produse dureazã în general pânã la un an, dar longevitatea variazã în funcție de tipul produsului.

La Prosana Medical Center folosim mai frecvent acid hialuronic din gamele Teosyal, Juvederm, Restylane sau Belotero, precum și Radiesse, un material de umplere pe bază de hidroxiapatita de calciu.

În timpul consultației va fi stabilit fillerul potrivit pentru necesitățile dumneavoastră estetice.

În ce constă tratamentul?

Fillerele sunt injectate cu ajutorul unor ace fine sau canule flexibile lent, în cantități mici, astfel încât, “umplu” liniile, ridurile sau șanțurile pielii dumneavoastră. De asemenea, pot fi injectate în zona buzelor,  tâmplelor sau pomeților pentru a le conferi volum și un aspect mai tânăr. Durerea este minimă, necesitând de obicei doar anestezie locală de contact. Acidul hialuronic poate fi îndepãrtat dacã nu sunteși mulșumit de rezultate sau dacã creeazã noduli nedoriți.

Cât durează rezultatele?

În funcție de tipul de filler folosit, dar și de factori precum stilul de viață, vârstă, tipul de piele, severitatea ridurilor ce trebuie corectate, zona de injectare și cantitatea injecatata, efectele se mențin de la 6 până la 18 luni, apoi descresc treptat. Efectele plombelor dermice sunt de lungã duratã și vã puteși aștepta sã vedeți rezultate de la șase luni la doi ani și jumãtate.

Programați-vă la consultație și descoperiți ce beneficii vă poate aduce dumneavoastră această procedură!