Microdermabraziunea

Ce este microdermabraziunea?

Microdermabraziunea (MDA) este un tratament exfoliant nechirurgical indicat în acele condiții sâcâitoare precum acneea comedoniană, pielea rugoasă, porii deschiși, pielea fotoîmbătrânită și petele de vârstă. MDA accelerează reînnoirea celulară, conferind un aspect de piele tânără fără riscurile, efectele secundare sau necesitatea perioadei de recuperare postprocedură, ale metodelor mai agresive. Durează aproximativ 20 de minute și este nedureroasă. MDA poate fi folosită și mai agresiv pentru obținerea unor rezultate mai dramatice, dar nu înlocuiește peelingul, tratamentele invazive sau cu laser. La Prosana Medical Center folosim tehnica de microdermabraziune cu cristale de unică folosință.

De câte tratamente este nevoie?

Pentru a obține efecte maxime sunt necesare câteva ședințe (în medie 6), spațiate de obicei de una până la două săptămâni. În cursul tratamentului veți experimenta o îmbunătățire progresivă a aspectului și texturii pielii dumneavoastră, direct proportională cu numărul ședințelor efectuate. La Prosana Medical Center MDA se poate realiza atât ca un program de sine stătător cât și ca parte a tratamentelor cosmetice personalizate.

Cum va arăta pielea după tratament?

Microdermabraziunea lasă pielea fină și catifelată, mult mai permeabilă pentru cremele aplicate ulterior. Ca urmare a creșterii fluxului sanguin al tenului, va apărea o înroșire temporară (20-30 minute), dovadă a acțiunii tratamentului.

Indicații:

  • acnee comedoniană
  • ten gras
  • pori dilatați
  • melasma (ca adjuvant)
  • discromiile de vârstă (ca adjuvant).

Programați-vă la consultație și descoperiți ce beneficii vă poate aduce dumneavoastră această procedură!